Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu info@bayerteamsports.com.

Firma:
Jméno a příjmení:
Váš dotaz:
Kontrola proti spamu:
Doprava zdarma pro objednávky nad 0 CZK
Česká verze English version Russian version Italiano

Vyhledávání:

rozšířené

AKTUALITY

23.08.2019

Stanovisko Riddell k neznačkovým doplňkům

Stanovisko společnosti Riddell k montážím jiných než originál dílů na helmy Riddell. Týká se to zejména výrobků třetích stran. Příkladem jsou např.adaptéry na bradu pro SpeedFlex.

• Fotbalové přilby a obličejové masky, které používají profesionální, univerzitní, střední a většina mladých fotbalových hráčů, musí splňovat výkonnostní standardy Národního operačního výboru pro standardy pro sportovní vybavení (NOCSAE).
  • NOCSAE certifikace se provádí ústavem "Safety Equipment Institute (SEI)", a organizace pro posuzování shody podle ISO 17065.
  • Proces certifikace zahrnuje přísné interní testování výrobků a nezávislé laboratorní testování. Každý model přilby a masky na obličej je certifikován společností SEI, aby splňoval výkonnostní standardy NOCSAE. Osvědčení je neplatné, pokud je přilba nebo obličejová maska ​​jakýmkoli způsobem upravena. Společnost Riddell nedoporučuje používat jakékoli doplňky od třetích stran, které mění helmu jako takovou, formu nebo funkci přilby nebo obličejové masky, protože takové úpravy ruší certifikaci NOCSAE a činí helmu nebo obličejovou masku nezákonnou pro většinu organizovaných her.
  • Takto upravené helmy ZTRÁCÍ ZÁRUKU V OKAMŽIKU MONTÁŽE JINÉHO NEŽ SPOLEČNOSTÍ RIDDELL CERTIFIKOVANÉHO ORIGINÁLNÍHO DÍLU.

nejnovějších 5 | všechny | zpět na úvod

Provozovatel