Riddell spolupracuje s Oakley

Tito dva lídři v oboru se spojili, aby poskytli inovativní vybavení a technologie pro všechny úrovně soutěže.

Už nestačí mít na hřišti jen to nejnutnější – i teď musíte mít svůj styl. Abyste na hřišti vypadali co nejlépe a zároveň zůstali chráněni, spojili jsme se s Oakley, abychom vám s "Oakley Pro Shield" přinesli špičkový výkon a styl v jednom. Tento optický visor je navržen tak, aby odpovídal jedinečnému zakřivení naší nejoblíbenější helmy Riddell SpeedFlex. S tímto produktem jsme zvýšili standard lepší viditelnosti pro všechny sportovce Riddell.

Ochrana je naším hlavním zaměřením ve všech produktech, které vytváříme, vyrábíme a prodáváme ve společnosti Riddell a "Oakley Pro Shield" není výjimkou, protože tento produkt prošel naším standardním přísným testováním a hodnocením. Pro Shield, navržený s High-Definition Optics® (HDO®) a navržený s geometrií PhysioMorphic™, je nejnovějším pokrokem společnosti Oakley v optickém designu a je navržen tak, aby udržoval standard Oakley optické čistoty.

V roce 2019 se NFL spojila s firmou Oakley, aby umožnila hráčům NFL nosit optický štít značky „Prizm Clear“, který byl navržen tak, aby pomohl optimalizovat rozpoznávání detailů ve fotbalovém prostředí. Nyní v roce 2021 jsme uzavřeli partnerství s Oakley na hledí, které bylo speciálně vyvinuto tak, aby pasovalo na naše helmy SpeedFlex. Štít je k dispozici pro hráče na všech úrovních soutěže a je dodáván v různých barvách schválených na hřišti, stejně jako v barvách schválených pro trénink a před zápasem. Přidejte se k superstar NFL Lamaru Jacksonovi v této sezóně na hřišti s visorem Oakley!